A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javítására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
Gyertyaláng.hu a Facebook-on
 
Belépés
E-mail címed:

Jelszavad:



Regisztráció
Elfelejtett jelszó


Jelenleg 2148 látogató és 30 gyertyagyújtó van itt,
akik 42 személyért átlagosan 32 gyertyát gyújtanak percenként.




Visszajelzés


Az oldal ajánlása

Barna Róbert (Robi) oldala
Tölts fel Te is képet a képgalériájába gyertyagyújtás Új gyertya gyújtása gyertyái Gyertyái (0 db)



Született: Gyula
Elhunyt: BP

születési idő  1974 agusztus 1

 

 

 

 


 

 

 

SAJNOS MOSTMÁR SEMMI NEM JÁR A FEJÉBEN . . . 27- ÉN HAJNALBAN NEM BÍRTA TOVÁBB ELFOGADNI AMI VELE TÖRTÉNT SOKAN ELFORDULTAK TŐLE OK NÉLKÜL PEDIG NEKI IGAZA VOLT . . SENKIT NEM AKART BÁNTANI DE A DÉMONJAIT  NEM TUDTA LEGYŐZNI FELADTA ÉS ELMENT ÖRÖKRE ITTHAGYOTT MINKET ! ÖRÖKRE A SZÍVÜNKBE LESZEL NEM FELEDÜNK. MOSTMÁR FENTRŐL VIGYÁZZÁL RÁNK KÉRLEK MINDANNYIÓNKRA! PUSZI TESTVÉREID, CSALÁDOD ÉS BARÁTAID . LÉGY JÓ MINDHALÁLIG ÉS UTÁNA IS!

 

A veszteséget nem tudjuk leírni NAGYON HIÁNYOZNI FOG NEKÜNK A CSALÁDJÁNAK MI VOLTUNK A MINDENE MI LESZ VELÜNK ROBI NÉLKÜLED MI LESZ ? ESTE GYÚJTSATOK ÉRTE EGY GYERTYÁT KÉREK MINDENKIT AKI SZERETTE ÉS ELFOGADTA ŐT ILYENNEK AMILYEN. . . (HUGA JUDIT)

Nehezen értem.

Tegnap örökre elment egy ember. Ismertem, beszéltem vele, bár Ő valószínűleg a nevemet sem tudta fejből.
Fiatal volt, egészséges - és ahogy ismertem mindig nevetett.
Tegnap ledöbbentett a hír: nincs többé.

Azóta is furcsán érzem magam. Rá kell döbbenni: senkinek sem 'természetes' a létezése. Bárki bármikor elmehet. Mindenkit meg kell becsülni, mindenkivel emberként kell viselkedni - mert senki sem ismeri a holnapot.
Szeressük egymást, segítsünk egymásnak, nevettessük meg egymást és nyújtsunk segítő jobbot - míg nem késő(Minárik Krisztián)

 

 Ma reggel innen a facebookról tudtam meg, hogy meghalt egy barátom. Még most is úgy érzem, hogy nem, ez csak egy rossz álom. Ha tudtam volna mire készülsz odarohanok és lebeszéllek róla bárhogy is. És szerintem vannak így ezzel jópáran. Rengeteg barátod volt, de senki nem sejtette mi jár a fejedben. Nyugodj békében Barna Robi. (Baranyai Zsolti)


 

Ma nem tudtam fel lépni a hírportálokra. . . . . reggel 2x próbáltam, és az elsők között Rólad írtak! Bizony elsírtam magam ebéd szünetben, mikor láttam a videót. . . ahol mosolyogsz a kamerában, őszintén mosolyogsz. . . . . vasárnap mikor olvastam, elsírtam magam. . . de Te nem szeretnéd ha siratnának. . . . máig bírtam. Kitört, előbuggyantak a könnyek. . . . vártam hátha vicc az egész, de most tudatosult, hogy nem. . . . De ahogy a Testvéred mondta tegnap Nekem  : Hogy Őrangyalként vigyázol Rám és a családomra, és mindenkire aki szeretett! ! A lelked itt van, boldogan, gondtalanul. Családodnak, Barátaidnak fáj a hiányod! A lényeg, hogy Te már boldog vagy! (Mészáros Adrienn)

 


 



 Hat szoval mindig elsirom magam! Hihetetlen , feldolgozhatatlan ! :((((((((( rengeteget gondolok ra . . . . :(((( annyira sajnalom annyira :((( (Boglárka Estelle Loren Gál )






 

 

Volt egyszer egy mese, nem mondták el végig, nem jutottak tovább, csak a közepéig,

Beleszólt a végzett ebbe a mesébe, amikor a legszebb volt, akkor hagyták félbe. . . " Balog Tamás

Első gyertya meggyújtva: 2013. 01. 27.
Gyújtotta: BALOG TAMÁS
BALOG TAMÁS
BALOG TAMÁS

0 gyertya ég az eddig gyújtott 432 közül.
 
Az oldal szerkesztése Az oldal szerkesztése
 
üzenet Az oldal létrehozója nem kíván üzeneteket kapni
 
gyertyagyújtás elküldése Elküldöm egy ismerősömnek
 
Új gyertya gyújtása Új gyertya gyújtása
 
Gyertyái Gyertyái (0 db)
 
Gyertyái a térképen Gyertyái a térképen



Megosztás közösségi oldalakon: QR kód QR kód


Megosztás egyéb weboldalakon: megnyitásához kattints ide