A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javítására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
Gyertyaláng.hu a Facebook-on
 
Belépés
E-mail címed:

Jelszavad:Regisztráció
Elfelejtett jelszó


Jelenleg 3042 látogató és 16 gyertyagyújtó van itt,
akik 6 személyért átlagosan 4 gyertyát gyújtanak percenként.
Visszajelzés


Az oldal ajánlása

Szigeti Sándor (Sándor) oldala
Tölts fel Te is képet a képgalériájába gyertyagyújtás Új gyertya gyújtása gyertyái Gyertyái (2 db)Született: 1938. 05. 13. Bukarest

Elhunyt: 2022. 04. 29. Budapest

Gyermekkorát Erdélyben töltötte, majd családjával együtt Budapestre költöztek.  Itt kezdte az általános iskolát, a Fazekasban érettségizett, majd a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki karán végzett. Az egyetemi évei alatt és fiatal mérnökként is a műegyetemi zenekarban brácsán játszott. Ebben az időben ismerte meg feleségétt, Zsuzsát, akivel 1969-ben kiköltöztek Pilisszántóra, ahol élete jelentős részét leélte. Munkái közül a sok bejegyzett szabadalma mellett, Budavári Siklót mozgató villamoshajtás megtervezésére és megvalósítására volt a legbüszkébb.


Nyugdíjba már a Magyar Bányászati Hivatalból ment, ahol feladata a bányákban bekövetkezett balesetek felsőszintű kivizsgálása volt. Az általa javasolt módosításoknak köszönhetően a vizsgált területeken megszűntek a villamos eredetű balesetek.


Nyugdíjasként örömét lelte fiai családjainak gyarapodásában és unokái fejlődésében.  Fiatalos volt, azonban a betegség váratlanul úrrá lett szervezetén és elragadta tőlünk. Búcsúzik tőle felesége Zsuzsa, fiai Zoltán és Zsolt és 6 unokája Soma, Ákos, Lilla, Donát, Ádám és Zsófia. Nyugodj békében!

Első gyertya meggyújtva: 2022. 05. 21.
Gyújtotta: Szigeti Zsolt
Szigeti Zsolt
Szigeti Zsolt

2 gyertya ég az eddig gyújtott 190 közül.
 
Az oldal szerkesztése Az oldal szerkesztése
 
üzenet Üzenet küldése az oldal létrehozójának
 
gyertyagyújtás elküldése Elküldöm egy ismerősömnek
 
Új gyertya gyújtása Új gyertya gyújtása
 
Gyertyái Gyertyái (2 db)
 
Gyertyái a térképen Gyertyái a térképenMegosztás közösségi oldalakon: QR kód QR kód


Megosztás egyéb weboldalakon: megnyitásához kattints ide