A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javítására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
Gyertyaláng.hu a Facebook-on
 
Belépés
E-mail címed:

Jelszavad:



Regisztráció
Elfelejtett jelszó


Jelenleg 1515 látogató és 57 gyertyagyújtó van itt,
akik 76 személyért átlagosan 81 gyertyát gyújtanak percenként.




Visszajelzés


Az oldal ajánlása

Rátai Józsefné (Erzsike) oldala
Tölts fel Te is képet a képgalériájába gyertyagyújtás Új gyertya gyújtása gyertyái Gyertyái (13 db)



Született: 1946. 07. 06. Perkáta

Elhunyt: 2013. 05. 24. Budapest

Nyíltszívű, jólelkű, kedves teremtés volt, mindenki megszerette aki megismerte. Csodálatos édesanya és gondoskodó feleség, nagyszerű háziasszony. Ezek nem csak kedves szavak, Ő tényleg ilyen volt  Életvidám  és érdeklődő, aki lépést tartott a világgal, aki minden fontos eseményről tudott, minden hírességet ismert. Remek humorérzéke szellemi nyitottsága befogadóvá tette őt minden újdonság iránt, baráti köre sok korosztályt magában foglalt, nála nem léteztek generációs szakadékok.

Szerelmese volt az operának, a szép énekhangnak, és úgy általában a jó zenének. műfaji korlátok nélkül. Nagy kedvence volt Pavarotti, Domingo, Carreras, vagy a könnyűzenében például Freddie Mercury és a Qeen, Phil Collins, Rod Stewart. 

Nagyon szerette a virágokat, nála még a seprűnyél is kivirágzott, rengeteg növényt áplot pesti lakásunkban és a gyermelyi telken is. Imádott sütni -főzni, számtalan  szakácskönyve, receptújsága volt, nézte a gasztronómiai műsorokat is a TV-ben és folyamatosan fejlesztette szakácstudományát, mindig kísérletezett új ételekkel, új ízekkel.

Nagyon érdekelték az idegen kultúrák, távoli tájak is. Ezekről sokat olvasott, sok ismeretterjesztő filmet nézett ebben a témában. Betegsége miatt sajnos nem utazhatott el ezekre a helyekre, de ahogy Ő mondta, gondolatban bejárta a világot.

Fontosak voltak számára az ünnepek, mint a húsvét, vagy a karácsony, ezekre mindig nagy odaadással készült, számtalan aprósággal is emelve az ünnepek fényét.

És természetesen ízig-vérig NŐ volt, divat, ruhák, ékszerek, szépségápolás, mindenben ottthon volt. Nagyon adott a külsejére, arra hogy megjelenése divatos, fiatalos legyen, de mégis a korához illő.

Nagyon bátor, karakán, szókimondó ember volt, amilyen pici, olyan harcias is ha kellett, a szeretteiért kész volt bármire. Súlyos betegségével is hosszú éveken át dacolt hősiesen, miközben a világ felé nem mutatta küszködését, fájdalmát. Sosem sajnáltatta magát, és sohasem adta fel a küzdelmet.  Orvosai is sokszor csodálattal adóztak emberfeletti kitartásának elszántságának, élni akarásának.
Első gyertya meggyújtva: 2015. 11. 29.
Gyújtotta: RátaiZsolt
RátaiZsolt
RátaiZsolt

13 gyertya ég az eddig gyújtott 7846 közül.
 
Az oldal szerkesztése Az oldal szerkesztése
 
üzenet Üzenet küldése az oldal létrehozójának
 
gyertyagyújtás elküldése Elküldöm egy ismerősömnek
 
Új gyertya gyújtása Új gyertya gyújtása
 
Gyertyái Gyertyái (13 db)
 
Gyertyái a térképen Gyertyái a térképen



Megosztás közösségi oldalakon: QR kód QR kód


Megosztás egyéb weboldalakon: megnyitásához kattints ide